На Бахмутському напрямку ворог провів 14 невдалих штурмів, на Херсонському напрямку не атакував, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на вечір 21 березня щодо російського вторгнення.

Триває 757 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації. Сьогодні відбулося 67 бойових зіткнень. Ворог завдав 36 ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснив 96 обстрілів з РСЗВ.
На Куп’янському напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив безуспішний штурм позицій Сил оборони в районі Синьківки Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 10 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Спірне, Веселе, Роздолівка Донецької області та, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.
На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 14 атак в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка.
На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 4 атаки в районах населених пунктів Бердичі, Семенівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області.
На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Новомихайлівки, Водяне, Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 24 рази намагався прорвати оборону наших військ.
На Оріхівському напрямку ворог шість разів, за підтримки авіації, атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.
На Херсонському напрямку протягом доби ворог наступальних (штурмових) дій не вів.
Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та два ЗРК. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по артилерійському засобу та двох засобах протиповітряної оборони.