Важкопоранений воїн і журналістпоранений воїн і журналіст Олександр Діордієв з госпіталя звернувся до своїх знайомих і друзів у Миколаєві

Коментарi:

Миколаївця Олександра Діордієва поранено на фронті. Він знаходиться у важкому стані у госпіталі.

Олександр Діордієв, студент першого випуску "могилянки" спеціальності "Фінанси і кредит" 2001 року, редактор газети "Вагант", аспірант та викладач нашого університету, з 2014 року – волонтер, який активно допомагав військовим. З початку повномасштабного вторгнення вступив в ЗСУ. 6 березня 2024 року був важко поранений. Він потребує тривалого лікування, а надалі – протезування і реабілітації», повідомили на факультеті економічних наук ЧНУ імені Петра Могили, де навчався Олександр.
Олександр Діордієв до війни працював у ЗМІ. Був директором інформагентства "Чорноморські бізнес-новини", працював в Морських бізнес-новинах України.

З госпіталя воїн відповів друзям та знайомим.
«Дякую всім за підтримку. Все добре, зараз такий стан здоров'я, що якось вплинути зборами не можна. Коли я дійду до того стану, що можна буде якось впливати грошами на здоров'я то вважатиму це перемогою. Перші години і дні допомогло дуже багато друзів і знайомих, які знали про халепу майже одразу. Дякую. Дякую Могилянці за підтримку. Хотів зробити по іншому, але вже як вийшло. Не ображайтесь, якщо не відповідаю на дзвінки і повідомлення. Ще важко говорити, важко».

Картка мами Олександра – 4149 4993 9851 0790.