Лікар, якого потягнули у Миколаєві до суд за здирництво засуджених, несподівано захворів

Коментарi:

Суд не зміг обрати запобіжний захід завідуючому медичної частини, підозрюваному у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди.

У Центральному районному суді м. Миколаєва відбулось засідання з розгляду клопотання про обрання міри запобіжного заходу завідуючому медичної частини філії центру охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України в Миколаївській області, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Лікар вимагав та отримав від засудженого виправної колонії №83 5 тисяч гривень за надання останньому можливості потрапити на стаціонарне лікування, тривалістю 12 діб.

На суд підозрюваний не з’явився. Водночас, до суду надійшло повідомлення, що останній перебуває на лікуванні, повідомляє пресслужба Центрального районного суду міста Миколаєва.

З огляду на те, що розгляд зазначеного клопотання неможливий без участі підозрюваного, суд відклав судове засідання. Він зобов’язав прокурора надіслати до медичного закладу запит щодо стану здоров’я та можливості брати участь в судових засіданнях лікаря.