Відповідальність за теракт у Москві взяв на себе ІДІЛ

Коментарi:

Під час нападу на Крокус сіті холл російські телеканали залишили в ефірі розважальні програми.

За словами очевидців, атака на Крокус була із трьох сторін. Нападники – молоді, світлі люди у камуфляжі, деякі навіть у бронежилетах. Зброя модифікована.

Нападники піднялися з підземного паркування. Спецслужби, схоже, підозрюють, що хтось із нападників може бути там. Також ведуться спроби встановити на яких машинах прибули нападники.

Є версія, що всі нападники могли "піти". Усі служби відреагували дуже пізно. Багато оперативних співробітників і керівників досі в дорозі до "Крокуса".

Внаслідок теракту в комплексі «Крокус сіті хол» 40 людей загинули та понад 100 постраждали. Госпіталізовано 37 осіб, серед них двоє дітей.

Перед нападом на вході в «Крокус Сіті Холл» не працювали рамки металодетекторів, а охорона не перевіряла сумки біля входу до будівлі, повідомляють розпаблік. Адже ось який збіг. Чиста таки випадковість...

.Відповідальність за теракт у Москві взяв він ІДІЛ.

Але ЗМІ нагадують, що ця організація частенько приписувала собі чужі атаки, інші звертають увагу, що для анонсу використовувався шаблон, який терористична угруповання не використовує.

Особливо затято кинулися заперечувати причетність ІДІЛ до теракту пропагандисти від Симоньян.