Ворог здійснив безуспішну атаку позицій наших військ в районі Кринок, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на вечір 23 березня.

Триває 759 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації. Сьогодні зафіксовано 64 бойових зіткнення. Ворог завдав 6 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 72 обстріли з РСЗВ. На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 6 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Ямполівка, Роздолівка, Веселе Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ. На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 11 атак в районах Кліщіївки, Богданівки, Іванівського Донецької області. На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 9 атак в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Костянтинівка та Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 27 разів намагався прорвати оборону наших військ. На Оріхівському напрямку тричі за підтримки авіації атакував позиції наших захисників в районі Роботиного. На Херсонському напрямку протягом доби ворог здійснив безуспішну атаку позицій наших військ в районі Кринок. Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
Підрозділами ракетних військ завдано ураження по району зосередження особового складу, 4 пунктах управління, засобу ППО, артилерійському засобу та станції РЛС.