Голова представництва МОМ в Україні Алессія Скіавон пообіцяла Кіму підтримати аграріїв Миколаївщини

Коментарi:

25 березня у Миколаїв з візитом прибула делегація Міжнародної організації з міграції (МОМ) у складі голови представництва в Україні Алессії Скіавон.

Відбулася зустріч із начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом. Піідбили підсумки щодо реалізації спільних проєктів. Зокрема, обговорили результати надання грантів для мікро- та малих підприємств, які постраждали від війни, а також процес відновлення (ремонт) пошкоджених внаслідок ворожої агресії закладів охорони здоровʼя та соціального захисту.
Віталій Кім подякував представникам делегації за вже надану вагому гуманітарну та фінансову допомогу, яка посилює економічні спроможності та благоустрій Миколаївщини.
Алессія Скіавон запевнила про готовність організації до розширення напрямків співпраці задля ефективного подолання викликів, повʼязаних з війною.
За її словами, в найближчій перспективі організація спрямує свої сили на підтримку аграрного сектору, шляхом надання грантів працівникам фермерського господарства, повідомляє пресслужба Миколаївської обласної військової адміністрації.