Атаковано Татарстан, вдарили по заводах нафтохіму та виробництва дронів

Коментарi:

Завдано ударів по НПЗ у Нижньокамську та заводу з виробництва Shahed у Єлабузі.

Вранці 2 квітня в особливій економічній зоні Єлабуга в Татарстані пролунали вибухи.

Місцеві чиновники підтвердили, що атака була здійснена на підприємства в Єлабузі та НПЗ у Нижньокамську. Про це повідомляють українські ЗМІ.

«Вперше з початку війни дрони атакували Татарстан – два БПЛА прилетіли до заводів у Єлабузі та Нижньокамську», – йдеться у повідомленні.

У Єлабузі, ймовірно, знаходиться виробництво безпілотників, а в Нижньокамську – великий нафтохімічний комплекс. Дрони пролетіли понад 1200 кілометрів від кордону з Україною.

За словами місцевих жителів, у районі шостої ранку вибухи також були на території особливої економічної зони «Алабуга», яка знаходиться під містом.

За інформацією ЗМІ, відбулася атака дронів на нафтопереробний завод "Елаз-Нафтопродукт". Очевидці заявили, що бачили два БПЛА, які залетіли в особливу економічну зону Єлабуга, після чого було кілька вибухів.

Місцева влада підтвердила, що атака безпілотників у Татарстані була здійснена на підприємства в Єлабузі та Нижньокамську. При цьому чиновники заявили, що незважаючи на вибухи, «технологічний процес нібито не був порушений».