Дрони вдарили по трьох аеродромах рф

Коментарi:

Там базуються ворожі авіаполки.

Вибухи в Росії пролунали в ніч на 5 квітня. У Ростовській області безпілотники атакували військовий аеродром. Також вибухи було чути в Енгельсі Саратовської області та Єйську (Краснодарська область). У Морозівському районі Ростовської області ППО відбивали масовану атаку дронів.

Очевидці повідомили про численних безпілотників та нарахували понад 60 вибухів.

В Енгельсі області близько п'ятої ранку також пролунали вибухи. Як пишуть місцеві Telegram-канали, спочатку був вибух, після спрацювала сирена. У цьому місті знаходиться авіабаза "Енгельс-2". Тут раніше дислокувалися 121-й гвардійський Севастопольський і 184-й важкі бомбардувальні авіаційні полки, які мають на озброєнні стратегічні бомбардувальники Ту-160 і Ту-95МС відповідно. Обидва авіаполки входили до складу 22-ї гвардійської важкої бомбардувальної авіаційної Донбаської Червонопрапорної дивізії.

Також українські дрони атакували аеродром у Єйську. Повідомляється про десять вибухів.

Там знаходиться великий аеродром спільного базування ВМФ, ВПС та Федерального агентства повітряного транспорту Росії (росавіація). Тут базується 859-й Центр бойового застосування та переучування льотного складу морської авіації ВМФ РФ та 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ.