На Миколаївщині військовий, який втік із частини, забив до смерті знайомого

Коментарi:

Суд відправив підозрюваного до СІЗО

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

У Центральному районному суді міста Миколаєва розглянуто клопотання про запобіжний захід щодо 47-річного жителя Баштанського району, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Як повідомляє прес-служба відомства, за поданими матеріалами, підозрюваний, будучи на території домоволодіння в одному із сіл Баштанського району, перебував у стані алкогольного сп'яніння разом зі своїми знайомими. Внаслідок конфлікту він жорстоко побив одного з них. Внаслідок отриманих травм постраждалий помер.

Прокурор, який підтримав клопотання, зазначив, що підозрюваний є військовослужбовцем, який самовільно залишив військову частину.

Суддя, дослідивши матеріали клопотання, ухвалив застосувати стосовно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави, враховуючи серйозність звинувачень та ризики для суспільства. Хоча захисник і підозрюваний наполягали, що ці ризики є необґрунтованими, і просили відправити дезертира під домашній арешт.