З миколаївських вулиць прибрали ще три незаконні будки та 9 рекламних щитів

Коментарi:

У Миколаєві триває активна робота з демонтажу незаконних та занедбаних малих архітектурних форм (МАФів) та рекламних конструкцій.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Заступник начальника відділу нагляду за благоустроєм департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міськради Денис Одинцов зазначив, що за минулі два тижні демонтовано три тимчасові споруди та 9 незаконних рекламних конструкцій у Корабельному, Інгульському та Центральному районах міста. Одинцов підкреслив, що багато з прибраних конструкцій перебували у занедбаному стані, а їхні власники не виконували обов'язків щодо санітарного утримання.

Серед демонтованих споруд був МАФ у Ракетному Урочищі, де підприємницька діяльність не велася, а сама будка була занедбана. Виявилось, що кіоск поставили без документів.

Планується, що протягом 2024 року приберуть 24 тимчасові споруди та 100 рекламних засобів. Зазначається, деякі елементи знесених конструкцій можуть бути спрямовані на користь Збройних Сил України для зміцнення оборонних споруд.