Відкривайте нові горизонти із ліхтарями від Videx

Коментарi:

Якісний ліхтар – невід'ємна частина повсякденного життя сучасної людини. Він використовується у різних галузях. Їх беруть із собою у похід, встановлюють на велосипеди, використовують у темний час доби, коли зникла електрика.

Ліхтарі також входять до екіпірування спецслужб, спелеологів, археологів та дайверів. Сучасні моделі дуже відрізняються від своїх попередників і мають розширений функціонал. Сьогодні поговоримо про освітлювальні прилади компанії Videx.

Чому саме цей бренд?

Цей виробник – китайська фірма, заснована в 2004 році. Зараз компанія займається виготовленням та реалізацією освітлювального обладнання, а також супутніх товарів. Ліхтарики виробника працюють за рахунок світлодіодів.

Прилади компактні, мобільні, що відрізняються хорошим ресурсом роботи та забезпечують максимальну яскравість до 5000 люмен. Продукція може бути використана в різних умовах, вона захищена від пошкоджень, впливу вологи та попадання пилу.

Придбати товари компанії Videx у Дніпрі за прийнятною вартістю можна, відвідавши інтернет-магазин Global-Electro.

Основні типи ліхтарів

Китайський виробник пропонує широкий вибір освітлювальних приладів різного типу та призначення:

  1. Налобні моделі. Такі ліхтарі обладнані спеціальними поясками для закріплення виробу на голові. Вони зручні для особистого застосування, залишають вільними руки та забезпечують спрямований потік світла.
  2. Портативні варіанти. Це ручні пристрої, що відрізняються компактними розмірами. Вони можуть мати кілька режимів роботи, а також рівень яскравості, що налаштовується, що дозволяє відрегулювати оптимальне освітлення.
  3. Велофари – прилади, що встановлюються на велосипеди та самокати. Їхня особливість у тому, що під час руху світло не скаче. Цей потужний виріб забезпечує світловий потік до 225 метрів.
  4. Тактичні ліхтарі Videx є приладами, здатними висвітлити територію до 550 метрів. Вони виконані в корпусі з алюмінію, можуть заряджатися, мають три режими роботи. Виріб захищений від вологи та ударів, тому добре підходить для спецслужб, військових та мисливців.
  5. Дифузори, або розсіювачі. Це спеціальна група освітлювальних приладів, яка створює спрямованого потоку світла, але забезпечує хорошу видимість навколо людини.

Асортимент китайського бренду враховує різні потреби покупців.

Які основні переваги

Ліхтарі Videx відрізняються такими перевагами:

  • гарна якість яскравості та світла;
  • тривалий термін експлуатації;
  • енергоефективність;
  • компактні габарити та невелика вага.

Всі ці характеристики роблять представлену продукцію зручною у використанні у різних умовах та ситуаціях.