Школярі Захарівської гімназії просять врятувати кошеня, яке вже п'яту добу не може злізти з високої тополі

Коментарi:

Вже п'яту добу маленьке кошеня сидить на самій верхівці високої тополі біля Захарівської гімназії, і учні звертаються за допомогою до служб та активної спільноти, щоби врятувати маленьке життя.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Своє звернення вони розмістили на сторінці Первомайського райуправління РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області. Школярі Захарівської гімназії висловили своє занепокоєння та благання про допомогу. Кошеня знаходиться на крайній межі виживання, з останніх сил утримуючись усіма силами на вершині дерева.

Школярі розповіли, що спроби порятунку власними силами виявилися марними через висоту дерева, залізти на нього без спеціальних сходів неможливо. Місцеві жителі вже зверталися за допомогою до рятувальників, але тим не вдалося отримати дозвіл від начальства на проведення таких робіт.

"Голос кошеня стає дедалі слабшим, і ми дуже турбуємося про його долю. Ми звертаємося за допомогою до рятувальників, працівників енергопостачання та всіх, хто може надати підтримку або дати корисну пораду щодо порятунку кошеня", – йдеться у зверненні учнів.

Учні наголошують, що кожен із нас відповідальний за тих, кого приручив, і сподіваються на солідарну підтримку з боку суспільства.