На двох напрямках окупанти припинили наступ, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на вечір 11 квітня.

Триває 778 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Сьогодні зафіксовано 53 бойових зіткнення.

Ворог завдав 53 ракетних та 84 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з РСЗВ.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку відбито 15 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Виїмка, Роздолівка, Кліщіївка, Верхньокам’янське та Іванівське Донецької області. Там ворог за підтримки авіації намагався покращити тактичне положення.

На Авдіївському напрямку відбито 5 атак в районах населених пунктів Новокалинове, Уманське та Нетайлове Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати атаки в районах населених пунктів Красногорівка, Новомихайлівка, Урожайне. Там ворог за підтримки авіації 15 разів намагався прорвати оборону.

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, два рази атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Двічі атакував позиції наших військ в районі Кринок.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки і ЗРК.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по двох районах зосередження особового складу противника.