Окупанти перекидають на фронт Тихоокеанський флот. 155-мм снаряду все одно – морпіх це чи зек, – ВМС ЗСУ

Коментарi:

Для поповнення санітарних і безповоротних втрат рф вирішила перевести 2400 оккупантів з Тихоокеанського флоту Росії і 11-ї армії ВПС і ППО на війну.

Підставою для таких дій ворога є намагання укомплектування особового складу після значних втрат. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Відповідаючи на запитання, чи ефективне використання таких сил для наземних операцій, спікер Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук, нагадав, що держава-агресор уже залучала до війни арктичну бригаду морської піхоти – при тому "з унікальною технікою", яка в результаті "прекрасна палала" на півдні України після роботи 406-ї артилерійської бригади.

"Для нас – нічого нового насправді. 155-мм снаряду все одно – морпіх це чи зек. Вбиває їх приблизно однаково", – сказав речник ВМС.

Залучення Росії до війни особового складу Тихоокеанського флоту нічого не змінює для України, адже снаряди все одно вбивають будь-яких окупантів – як колишніх в'язнів, так і морпіхів.

Він зазначив, що у цих військових може бути дещо краща підготовка, але на тлі того, що війна триває вже 11-й рік, "якимось сюрпризом" для України це не буде.