Сьогодні окупанти тричі штурмували Кринки, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на вечір 13 квітня.

Добігає до кінця 780 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації. Сьогодні зафіксовано 60 бойове зіткнення. Ворог завдав ракетний та 65 авіаційних ударів, здійснив 71 обстріл з РСЗВ.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог наступальних (штурмових) дій не вів..

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 7 атак в районах населених пунктів Новокалинове, Новобахмутівка, Бердичі, Первомайське та Невельське Донецької області. Там ворог за підтримки авіації намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони стримують ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Урожайне Донецької області. Там ворог 16 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог за підтримки авіації тричі атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі ДніпраСьогодні здійснив три безуспішні атаки на позиції наших військ в районі Кринок.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункту управління, двох наземних станціях управління БпЛА та ЗРК.