Вдарили по 22 районах зосередження особового складу ворога, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на вечір 14 квітня.

Триває 781 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.Сьогодні зафіксовано 42 бойових зіткнення. Ворог завдав 8 ракетних та 65 авіаційних ударів, здійснив 57 обстрілів із РСЗВ.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку відбито 6 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Новий, Часів Яр, Нью-Йорк, Кліщіївка Донецької області. Там ворог за підтримки авіації намагався покращити тактичне положення.

На Авдіївському напрямку відбито 6 атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Новокалинове, Первомайське та Нетайлове Донецької област. Там ворог, за підтримки авіації, намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати окупантів у районах населених пунктів Красногорівка та Новомихайлівка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 11 разів намагався прорвати оборону.

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 4 рази атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області.

На Херсонському напрямку ворог протягом доби здійснив безуспішну атаку на позиції наших військ в районі Кринок.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 22 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.