Ідеї для оформлення дому до Великодня

Коментарi:

Щороку навесні ми відзначаємо Великдень – найважливіше для християн свято.

Для багатьох господарок він в основному пов'язаний з випіканням паски, фарбуванням яєць та багатим столом. Але якщо ви хочете створити по-справжньому великодню атмосферу та святковий настрій, пропонуємо зосередитися не тільки на приготуванні різних страв, але й оточенні. Домогтися потрібного ефекту буде нескладно, оскільки все для Великодня можна знайти без проблем знайти в Інтернеті, що дуже зручно.

9wvtKp_ikYupNP7ykujbAH7ep7mNcqKC127zhIat2qwDFeptcUR_ZiLndGKKTKbD6Tw5RSm 0dQme7xC3mS6_kCbN5-RoMba0chF2uDLYlfGK0Vq lqc3PdsA

Фото: podushka.com.ua. Скатертина гобеленова з тефлоновим просоченням Villa Grazia

Великодній текстиль – стильний акцент інтер'єру

Використовуючи різноманітні декоративні елементи, ви зможете створити атмосферу свята, поєднуючи старовинні традиції та сучасність. Вам не доведеться кардинально змінювати інтер'єр, достатньо прикрасити його домашнім текстилем з великодніми малюнками – милими кроликами, яйцями, флористичними мотивами. Додайте фарб диванові та кріслам за допомогою декоративних подушок, отримавши затишні куточки для відпочинку та розмов.

Зробити повсякденний стіл яскравішим та святковим допоможе пасхальна скатертина . Особливо розкішно виглядає гобеленовий текстиль. Він може бути з символічними принтами, якщо ви плануєте використовувати скатертину лише з цього приводу. Якщо потрібний більш практичний варіант – можна вибрати текстиль із вишуканими квітковими мотивами. Він чудово впишеться в атмосферу весняного свята та стане родзинкою застіль, організованих з інших приводів.

5zV_cac9V30c_nFKUEByW4EKnDZoU8qQcTKUulQ0jozLYl1FHjijx__9Hb7QKekmJIORHduE tnM4Dn5dDw5ysZk_DmHUvJDrrrAODdlAzl0QSF JIaM6jk

Фото: podushka.com.ua. Серветка гобеленова Прованс

Щоб святковий настрій витав і на кухні навіть під час активного приготування численних страв та випічки, не забудьте про кухонний текстиль. Рушники, прихватки, рукавиці, фартух – ці практичні аксесуари у великодньому стилі чудово впораються зі своєю основною функцією та ненав'язливо прикрасять кухню.

Посуд – останній штрих для святкового настрою

Головна прикраса Великодня – багатий стіл із вишуканими стравами. Пропонуємо оновити свою колекцію посуду та використовувати для сервірування тарілки, страви, салатники та інші столові предмети з великодніми мотивами. Це прекрасний спосіб надати столу чарівність і зробити святкове гуляння незабутнім. До речі, у великодній антураж чудово впишуться невеликі кошики, наповнені печивом та цукерками.

cTw485o6JxaQEPT5pgcXxBjelblcEgea6_-QtoGScRhERy2tqbQ_IcH4rJyRzIA3x8zDxNW s6fsgiF9dAJpOX5wcIPUJeKCTz1tzwEn605muQuB 9DPIrEx4Q

Фото: podushka.com.ua. Форма для випікання паски Ardesto

Відмінно доповнять святкову обстановку великодні фігурки, які можна використовувати не лише як тематичний декор, а й як оригінальні подарунки для рідних. Також не втрачають актуальності великодні композиції. Наприклад, тематичний вінок з вербових гілок, прикрашений яскравими стрічками та писанками у світлій, весняній кольоровій гамі.

Сподіваємося, що наші ідеї надихнуть вас на творчість та допоможуть створити в будинку особливий пасхальний настрій.