Банда під виглядом військових викрала 8 млн. гривень при "огляді" авто

Коментарi:

Поки що затримали лише двох бандитів. Гроші не знайшли

В Івано-Франківській області двоє людей у військовій формі на блокпосту пограбували чоловіка, відібравши у нього 7,6 мільйона гривень та 19,3 тисячі доларів.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

"Подія сталася 17 квітня. Неподалік від селища Фрага Івано-Франківської області біля блокпоста, який не працює, було знайдено з наручниками на руках мешканця селища Студенка Калуського району. Чоловік повідомив, що його автомобіль зупинили троє невідомих, один був у формі поліцейського, двоє – у військовій формі. Під виглядом огляду автомобіля вони витягли чоловіка з машини, одягли на нього наручники і забрали три сумки з грошима.

Він додав, що пошук ще одного співучасника злочину та вкрадених грошей продовжується.

Згодом у Нацполіції офіційно повідомили, що затримали банду грабіжників.

Поліцейські заявили, що до них звернувся місцевий житель і розповів, що в одному із сіл області невідомі у військовій формі зупинили на блокпості автомобіль та забрали гроші, які належали 61-річному підприємцю. Після чого зникли у невідомому напрямку.

Правоохоронці встановили чотирьох осіб, які причетні до скоєння злочину. Фігуранти намагалися спалити камуфляжний одяг, у якому грабували людину, а автомобіль, на якому пересувалися, втопили у Дністрі. Після цього зловмисники перевдяглися у цивільний одяг та змінили транспортний засіб.

30-річного та 29-річного грабіжників затримали в автомобілі, коли вони рухалися околицями Івано-Франківська.