У Німеччині російський z-патріот зарізав двох українських військових

Коментарi:

Росіянин-вбивця, який напав на українців у німецькому місті Мурнау, виявився місцевим Z-патріотом. Місцеві неодноразово помічали його з символікою російських окупантів, які вдерлився в Україну. Крім цього, вбиті українські військові були надто сильно травмовані на війні, тому не могли повноцінно захистити себе.

Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко з посиланням на місцеві медіа. За наявними даними, нападник відкрито висловлював підтримку російської агресії в Україні.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Розслідування все ще продовжується. Офіційно мотиви вбивства та подробиці поки не були оголошені. Водночас, місцеві медіа та жителі в соцмережах стверджують, що затриманий нападник був саме відвертим Z-патріотом.

За наявними даними, він демонстративно носив нашивки з Z-символікою. Крім цього, він висловлював підтримку вбивства українців російськими окупантами. У зв’язку з цим, теорія про те, що злочин росіянин скоїв через ненависть до нашої нації та російську-українську війну виглядає все більш ймовірною. Очікуються результати офіційного розслідування.

У своїй публікації Цаплієнко також заявив, що вбиті мали серйозні травми. Вони були в Німеччини саме на реабілітації, і через свій стан не могли повноцінно захистити себе. Це дозволило нападнику швидко нанести їм смертельні рани.

Напад стався ввечері 27 квітня біля ТЦ у місті Мурнау. 57-річний росіянин з ножем напав на двох українських чоловіків – 23 та 36 років. Один з них загинув на місці нападу, а інший – вже в лікарні. Нападника швидко затримали неподалік місця злочину – проводиться розслідування для з’ясування всіх обставин.

Згодом з’явилися повідомлення, що вбиті – це українські військовослужбовці. Вони проходили реабілітацію в місцевій лікарні після поранень під час захисту України. На місці нападу місцеві українці та небайдужі жителі влаштували невеликий меморіал.