На Миколаївщині підприємниця намагалася за 2 тисячі доларів вирішити проблему з поліцією

Коментарi:

Заступник начальника Вознесенського райвідділу від хабара відмовився і доповів куди слід

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Фігурантка пропонувала неправомірну вигоду одному із заступників керівника управління поліції Вознесенського району.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, на жінку мали скласти адмінматеріали за торгівлю підакцизними товарами за ст. 156 КУпАП "Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння".

Яке покарання їй загрожувало в поліції не повідомили, але жінка вирішила відкупитися від адміністративної відповідальності. За 2 тисячі доларів вона намагалася домовитись із заступником начальника Вознесенського райуправління поліції.

Той відмовився і доповів, що йому запропонували хабар.

У результаті підприємницю затримали у службовому кабінеті поліцейського під час передачі грошей. І тепер вона фігурантка вже кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 369 КК України "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі, яка займає відповідальне становище". Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Наразі суд обрав підозрюваний запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

До речі, у Миколаєві затримали двох поліцейських, які за тисячу доларів обіцяли припинити кримінальне провадження.