У Миколаєві у підпільних цехах шили "брендовий" одяг

Коментарi:

Made in Mykolaiv

Детективи Бюро економічної безпеки України викрили масштабне підпільне виробництво взуття та одягу відомих міжнародних брендів.

Читайте МН в Telegram

Фабрики та склади, на яких відшивали та зберігали підроблену продукцію, знаходились у Миколаївській та Одеській областях.

Підробляли продукцію відомих 15 брендів. Причому використовувалось професійне обладнання. Надалі взуття та одяг продавали по всій Україні.

На підпільних виробництвах працювало понад 100 співробітників, жодного з них не було оформлено так, як цього вимагає закон. Жодних податків фабрики теж не сплачували.

Щомісячний оборот підпільного виробництва становив понад 10 млн. грн.

Детективи БЕБ провели обшуки на фабриках та складах та вилучили обладнання для пошиття, верстати, фасувальні коробки, наклейки, етикетки та емблеми з логотипами відомих торгових марок, сировину та продукцію без підтвердження її походження. Попередня вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей складає понад 20 млн. грн.

Досудове розслідування продовжується. Встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконного виробництва та продажу фальсифікованої продукції.