Україна атакувала дронами енергетичні об'єкти у чотирьох регіонах Росії

Коментарi:

У ніч проти 2 травня українські безпілотники атакували російські регіони, пошкодивши об'єкти енергетичної інфраструктури в кількох із них.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

У Смоленській області удар зазнав об'єкту в Рославльському районі на південному сході регіону. На місці події працюють екстрені та правоохоронні служби, постраждалих немає, повідомив губернатор Василь Анохін.

В Орловській області дрони атакували два райони — Глазунівський та Свердловський. Під час їхнього знешкодження безпілотники пошкодили енергетичну інфраструктуру. Частково було порушено електропостачання, повідомив губернатор Андрій Кличков. Постраждалих нема, на місці працюють оперативні служби, уточнив він.

На півдні Курської області було збито безпілотник літакового типу. Атака дрону призвела до пошкодження лінії електропередач у селищі Понирі в Обоянському районі. Населений пункт залишився без світла, повідомив убернатор Роман Старовойт.

У Краснодарському краї місцеві жителі повідомляли про вибухи в районі селища Афіпський, де знаходиться нафтопереробний завод. Офіційної інформації про руйнування та постраждалих немає.