У Центральному районі Миколаєва за добу згоріло 9 контейнерів для сміття. Мер підозрює підпал

Коментарi:

У Центральному районі Миколаєва минулої доби сталася серія пожеж, внаслідок яких згоріли дев'ять пластикових контейнерів для сміття.

Про це заявив мер міста Олександр Сенкевич.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

За словами градоначальника, причини загорянь поки встановлюються, проте, зважаючи на все, це можуть бути навмисні підпали. Сенкевич висловив невдоволення такими подіями, зазначивши, що це завдає шкоди не лише міській інфраструктурі, а й бюджету, який змушений витрачати кошти на купівлю нових контейнерів.

"Це ваше майно. І це стосується чистоти біля ваших будинків. Такими діями ви шкодите тільки собі! Звичайно, за бюджетні кошти ми придбаємо нові сміттєві контейнери. Це всі витрати, це всі гроші, які ми могли б направити на щось потрібніше. , наприклад, на допомогу ЗСУ! Але витрачаємо на купівлю сміттєвих баків, бо їх псують", – заявив мер.

Тож Сенкевич попросив городян не дивуватися та не злитися, якщо побачать новину про закупівлю нових сміттєвих баків.

З 1 квітня знищено чотирнадцять контейнерів для збирання ТПВ. З урахуванням останніх інцидентів сума збитків, завданих міській інфраструктурі, перевищила 105 тисяч гривень. З усіх випадків подано заяви до поліції. Мер висловив сподівання, що правоохоронні органи зможуть знайти і притягнути до відповідальності винних осіб.

У випадку, якщо хтось став свідком умисного пошкодження контейнерів для збору ТПВ, мер закликав звертатися до поліції або КП "Миколаївкомунтранс" за вказаними телефонами:

(063) 042-38-19 – Заводський район.

(063) 764-83-50 – Центральний район.

(063) 042-38-53 – Інгульський район.