Першокурсниць Миколаївського юридичного коледжу зводили на екскурсію до СІЗО (фото)

Коментарi:

Студенти Миколаївського юридичного професійного коледжу відвідали «Миколаївський слідчий ізолятор»

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

За підтримки Миколаївської обласної прокуратури та Управління забезпечення діяльності у Південному регіоні Департаменту з виконання кримінальних покарань державна установа «Миколаївський слідчий ізолятор» відчинила свої двері для студентів першого курсу Миколаївського юридичного професійного коледжу Національного університету «Одеська юридична академія».

У ході екскурсії, яку для дівчат провів заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи Іван Саханда, студенткі відвідали різноманітні зони закладу, включаючи навчальний клас відділення господарського обслуговування, приміщення для неповнолітніх ув'язнених, кімнату психоемоційного розвантаження, а також харчоблок та пекарню.

Особливий інтерес у студентів викликало відвідування Миколаївської міської медичної частини, розташованої на території установи, яка забезпечує медичне обслуговування засуджених та осіб, які утримуються в установі.

Ця екскурсія стала не лише можливістю для студентів наочно побачити роботу слідчого ізолятора, а й надала їм унікальну можливість детальніше ознайомитись з умовами утримання засуджених. На питання, які виникли у студентів у ході заходу, дали вичерпні відповіді на те, що подання про функціонування цієї установи.