У миколаївських рапіристів на чемпіонаті України U-23 чотири "золоті" фінали

Коментарi:

У Києві блискучою перемогою миколаївських рапіристів завершився особистий та командний чемпіонат України серед молоді U-23.

В особистій першості у жінок прогнозовано чемпіонкою стала 22-річна Аліна Полозюк, яка за тиждень до цього виборола бронзу «дорослого» кубку світу в Гонконзі.
У фіналі Аліна Полозюк перемогла подругу по миколаївській команді Кіру Пронь – 15:5. На п’єдестал піднялися ще одна миколаївська фехтувальниця – Мілана Степовик, у якої бронзова медаль.

І у чоловіків фінал теж виявився миколаївським. Артем Коржовий переміг Єлизара Дирду – 15:11.

Миколаївськая жіноча четвірка, за яку фехтували Аліна Полозюк, Кіра Пронь Мілана Степовик та Марина Петричко у фіналі розгромили збірну Києва-2 – 45:19.

А миколаївська чоловіча четвірка у складі Артема Коржового, Максима Коржового, Елизара Дирди, Кирила Калачова у фіналі перемогли збірну Києва-1 – 45:28.

Відзначимо, що на п’єдестал піднялася і команда Миколаїв-2 (Микита Асташов, Михайло Гурін, Михайло Лікучов, Даніїл Ткач). У поєдинку за бронзу вони перемогли збірну Львова – 45:20.

Цей успіх також заслуга миколаївськиї тренерів – Лариси Павленко, Ірини Зикової, Маргарити Сопінської, Ольги Ткач, Ганна Калачової.