Орендуємо мікроавтобус на 10 місць: чому і в яких випадках це зручно

Коментарi:

Якщо у вас велика родина і ви зібралися разом із родичами поїхати на відпочинок, а у звичайний легковий автомобіль усі не поміщаються, необхідно шукати більший транспортний засіб.

З такою ж проблемою стикаються і в багатьох інших випадках, наприклад, якщо потрібно перевезти невеликий робочий колектив або доставити групу спортсменів на змагання.

У таких ситуаціях хорошим рішенням стане оренда мікроавтобуса 10 місць. Таку послугу надає компанія «Мегатранс», яка працює на українському ринку пасажироперевезень з 2010 року, забезпечуючи трансфер не лише в межах України, а й за її межі, наприклад, до Варшави та Кракова.

Орендуємо мікроавтобус на 10 місць: чому і в яких випадках це зручно

У яких ситуаціях зручніше орендувати мікроавтобус на десять місць

Поїздки на великі відстані — справа відповідальна, а ще мінлива, оскільки плани у людей можуть змінюватися, і нерідко це відбувається в останній момент, перед виїздом. Наприклад, може змінитися кількість пасажирів: планувалося менше, а вийшло більше, тому зручніше, щоб авто було більшим і могло вмістити новоприбулих.

Є й інші ситуації, коли оренда мікроавтобуса 10 місць зручніша. А саме:

  • Потрібен місткий багажний відсік. У поїздку люди беруть речі, а отже знадобиться місце, щоб їх розмістити. Мікроавтобуси «Мегатранс» мають багажні відсіки, куди поміститься все необхідне.
  • Дорога неблизька, а їхати хочеться комфортно. Мікроавтобус – транспортний засіб з просторим салоном, де між рядами сидінь є широкий прохід, а самі крісла відкидні, тому їх можна розкладати, коли захочеться змінити положення тіла. Крім того, такі транспортні засоби мають різні додаткові опції, такі як USB-роз'єми, монітори, акустичні системи і т.д.

Всі машини в автопарку компанії знаходяться у відмінному технічному стані та готові вийти на маршрут за запитом пасажирів.

Чому варто звертатися до «Мегатрансу»

Компанія забезпечує трансфер комфортабельним транспортом різної місткості, і однією з послуг є оренда мікроавтобуса 10 осіб з водієм.

Серед її переваг є:

  • можливість дистанційного оформлення замовлення та прийому передоплати/авансу зручним для клієнта способом;
  • за бажання — постійна співпраця та регулярні перевезення;
  • своєчасна перевірка технічного стану транспортних засобів та проходження ТО.

Крім мікроавтобусів у «Мегатрансі» ви можете орендувати автобус, мінівен або Мерседес Е-класу з водієм для ділових поїздок і не тільки.

Для оформлення оренди онлайн звертайтесь цілодобово будь-яким зручним способом: по телефону, через месенджери, чат (на сайті) або соціальні мережі.