ТОП обмінників криптовалюти – вибираємо найкращий

Коментарi:

Стабільне підвищення популярності криптовалютного ринку цілком закономірно, враховуючи те, на яких умовах та базових засадах функціонує принципово нова фінансова система.

Інвестори та трейдери відкрили для себе нові перспективи для роботи саме у цьому секторі. Головна перевага, яку отримують учасники криптовалютного співтовариства, коли вирішили використовувати цифрові монети не тільки як платіжний засіб, як і як фінансовий інструмент, — це анонімність та відмінні можливості для заробітку прибутку за рахунок комерційного регулювання вартості кожного доступного на сьогодні виду грошей.

Щоб організувати таку діяльність, долучитися до трейдингу та покращувати своє матеріальне благополуччя, знадобиться надійний криптообмінник Київ . Саме через такі платформи найвигідніше проводити всі транзакції, адже прямого поєднання з фіатною фінансовою системою не існує.

Чому вигідно користуватися послугами обмінника криптовалюти?

Насправді є не тільки обмінки для роботи з криптовалютою. Займатися трейдингом можна ще через біржі та Р2Р платформи. Однак тільки в обмінниках криптовалюти, які вже напрацювали хорошу репутацію, користувачі мають такі переваги:

  • повне право володіння всіма активами, що використовуються у діяльності;
  • висока швидкість проведення платежів, що нівелює потенційно наявні ризики фінансового просідання або втраченого прибутку;
  • зручний формат роботи – транзакції проводяться переважно онлайн, однак у багатьох солідних обмінниках крипти також надається можливість обміну цифрових монет на фіатну готівку;
  • вигідні фінансові умови для роботи з будь-якими криптовалютами та фіатними грошима.

Щоб здійснювати транзакції, необхідно спочатку пройти коротку процедуру реєстрації. Залежно від передбачуваних масштабів діяльності, грошових оборотів та частоти транзакцій, можливо, відразу варто пройти і верифікацію. Це позитивно позначиться на лімітах, що у деяких випадках буде важливо.

Для проведення платежів досить просто вибрати напрямок (валютну пару), вказати суму угоди, вибрати спосіб верифікації транзакції та підтвердити її цим способом. При виборі автоматичного режиму гроші зазвичай зараховуються на рахунок миттєво.

Як вибрати обмінник крипти, щоб отримати максимальний прибуток?

Оскільки ситуація на криптовалютному ринку часто змінюється, необхідно мати змогу миттєво зорієнтуватися та виконати обмін на вигідних умовах. Тому при виборі відповідного сервісу насамперед трейдери дивляться на заявлені фінансові умови. Зазвичай розрахунок фінансової рентабельності здійснюється на підставі аналізу:

  • заявленого валютного курсу;
  • розміру комісії системи.

Тут варто враховувати, що в одній компанії буде менш вигідний курс, але при цьому нульова комісія, в іншій курс буде вигідніше, але окремо з користувача утримується певна сума грошей на комісію (зазвичай це фіксований відсоток суми угоди). Тому найкраще через моніторинговий сайт за фільтрами вибрати обмінник з високим рейтингом користувача, встановивши в умовах відповідні вимоги.

Перш ніж реєструватися і оформлювати заявку на обмін крипти, не зайвим буде переконатися, що компанія в принципі існує, а не є фейком, лавкою. Для цього перевіряються документи щодо реєстрації юридичної особи та ліцензії. Їхню справжність можна встановити через загальнодоступні реєстри. Якщо ж документів взагалі немає, то варто пошукати інший криптовалютний обмінник.

На окрему увагу заслуговує якість роботи служби підтримки. Справа в тому, що липові фірми зазвичай дають відповіді, і то не завжди тільки через чат онлайн на сайті. Солідні компанії, які не перший рік надають послуги фінансового посередника, зазвичай надають користувачам широкий вибір контактів – офіційні відділення, електронна пошта, месенджери, виділені телефонні лінії. Такий підхід вказує на надійність сервісу та підвищує рейтинг довіри серед користувачів.