Віталій Кім нагородив Миколаївських нацгвардійців, які повернулися із Запорізького напрямку

Коментарi:

Сьогодні, 14 травня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім відвідав бійців 19-го Миколаївського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України, які служили в Запорізькій області.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

«Ви – справжні герої, які ризикують своїм життям заради свободи та незалежності України. Бажаю вам сил, витримки та повертатися додому неушкодженими. Разом до Перемоги!», – сказав Віталій Кім.

За словами командира військової частини Сергія Вакуленка, військовослужбовці мужньо тримали оборону від російських окупантів.

«Сьогодні ми зібралися, щоб висловити свою повагу воїнам, які з честю та мужністю виконали покладений на підрозділ обов’язок, гідно захищали українську землю та стримували збройну агресію російської федерації в районі виконання бойових завдань», – зазначив він.

Далі за виявлену особисту мужність, хоробрість, високий професіоналізм та сумлінне виконання своїх службових обов'язків, виявлених у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, бійцям вручили нагороди Миколаївської обласної державної адміністрації «Святий Микола Чудотворець» . Також вони здобули цінні подарунки.