ЗСУ на 60 відсотків контролюють Вовчанськ, але штурми не припиняються, – ОВА

Коментарi:

ЗСУ на 60 відсотків контролюють Вовчанськ. Проте штурми у місті не припиняються

"У нас продовжуються безперервні обстріли. Ворог продовжує штурмові дії, в основному зосереджений на напрямках населеного пункту Липці, населеного пункту Вовчанськ та на лівому-правому фланзі міста Вовчанськ", – заявив заступник голови Харківської ОВ Роман Семенуха.

Семенуха додав, що сьогодні є кілька прильотів КАБами Липцями.

"Ворог не залишає спроб у середині Волчанська виштовхнути ЗСУ з міста. Місто приблизно на 60% контролює Збройні сили України, тобто штурми не припиняються", – зазначив він.

"Сьогодні на окремих дільницях ЗСУ проводять власні штурмові дії з метою покращення позицій. Ну і безперечно йдуть обстріли прикордоння. Це Богодухівський район, Харківський район, Чугуївський район", – додав Семенуха.

Із початку травня на Харківщині спостерігається активізація російських військ. Окупанти розпочали наступні дії, зосередивши зусилля на захопленні прикордонного міста Вовчанськ та просуванні у бік Харкова.

Генштаб ЗСУ України повідомляє, що російська армія веде активні бої з метою потіснити українських захисників поблизу населених пунктів Вовчанськ, Станиця та Липці.