Миколаївська ОВА та міськрада преміювали «Ніко-Баскет» за класний виступ у чемпіонаті України з баскетболу (фото)

Коментарi:

Гравців та тренерів нагородили почесними нагородами начальника ОВА «Святий Миколай Чудотворець» та почесними відзнаками Миколаївського міського голови

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Сьогодні, 21 травня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, його перший заступник Георгій Решетилов та Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич зустрілися з гравцями міського баскетбольного клубу "Ніко-Баскет".

Спортсмени вибороли третє місце у ХХХІІІ Чемпіонаті України з баскетболу серед чоловічих команд вищої ліги сезону 2023-2024 років.

У рамках зустрічі, за вагомий внесок у розвиток баскетболу в Миколаївській області та за успішний виступ в ігровому сезоні, відбулася урочиста церемонія нагородження гравців та тренерів «Ніко-Баскету» почесними нагородами начальника ОВА «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ почесними відзнаками Миколаївського міського За заслуги перед містом Миколаїв”.

Також представникам баскетбольного клубу вручили грошові сертифікати на одноразову премію від ОВА у 100 тисяч гривень та на загальну суму 112 тисяч гривень – від Миколаївської міської ради.

Віталій Кім подякував спортсменам за те, що незважаючи на воєнний час, вони продовжують прославляти Миколаїв і ще раз доводити, що наше місто багате на талановитих спортсменів. У свою чергу головний тренер «Ніко-Баскету» Валентин Берестнєв висловив подяку Миколаївській ОВА та Миколаївській міській раді за потужну підтримку, якої вони залучилися вже протягом тривалого часу.