На Миколаївщині грабіжники побили охоронців фермерського господарства, щоб вкрасти зі складу пару ліхтариків та редуктор

Коментарi:

За пограбування в умовах військового стану зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

До відділення поліції №4 Миколаївського районного управління звернувся 38-річний чоловік, який повідомив, що став жертвою злочину під час виконання своїх робочих обов'язків. Він працює охоронцем фермерського господарства в одному із сіл Воскресенської громади. Громадянин заявив, що в ніч проти 21 травня на територію господарства проникли невідомі, які побили заявника та його напарника, відібрали ключі від складу та викрали редуктори, насоси, електрокабелі, а також телефони охоронців. Після цього злочинці зникли у невідомому напрямку.

Поліція оперативно розпочала першочергові розшукові заходи та встановила особи підозрюваних та їхнє місцезнаходження. Зловмисниками виявились мешканці сусідньої громади. Награбоване майно знайшли у них в автомобілі.

29 та 31-річним затриманим про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України "Грабіж, скоєний в умовах військового стану". Санкція статті передбачає покарання як позбавлення волі до десяти років. Найближчим часом суд обиратиме їм запобіжні заходи.