В Алушті ATACMS вдарив у вузол зв'язку, багато знищених окупантів

Коментарi:

Вражено важливий пункт зв'язку та управління окупантів у Криму.

В Алушті пізно ввечері 23 травня пролунали вибухи. «Було вражено вузол зв'язку російських окупантів (в/ч 28735). Ця частина є важливим пунктом зв'язку та управління окупантів у Криму», – повідомляє партизанський рух «Атеш».

Це в/ч 28735 – це колишня українська військова частина, яку тепер використовують окупанти. На під'їзді до військової частини відбувся обвал траси. «Схоже на те, що було завдано значних пошкоджень устаткуванню та безлічі знищених окупантів. Ймовірно, також вдалося знищити пункт керування цього центру», – додали партизани.

Увечері 23 травня сили оборони України завдали ударів і іншим військовим об'єктам Криму. Вибухи лунали майже у всіх районах півострова. «Не менше 6 балістичних ракет MGM-140 ATACMS потрапили у вузол зв'язку радіолокаційних та протиповітряних сил армії РФ. На тому місці стоїть радіоантена станції космічного спостереження та кілька будівель об'єкта», – повідомляє «Кримський вітер».
Саме по них і було завдано удару, де на той момент знаходилися високопоставлені військовослужбовці ЗС РФ. І головне – це систематичні удари по радіолокаційних та протиповітряних силах ЗС РФ у Криму», – додали автори каналу.
Гучно було в районі Перевального, Ялті, Алушті, Бахчисарайському районі. У Білогірську місцеві жителі нарахували до 15 вибухів, а в Алушті чули звук, схожий на безпілотника. Після потужних вибухів у військових частинах Севастополя різко почала звучати сирена.