Удар по "Епіцентру" у Харкові: кількість людей у ТЦ будуть рахувати за відео з камер

Коментарi:

Кількість людей, які перебували у торговому центрі "Епіцентр" у Харкові на момент обстрілу Росією, визначатимуть за допомогою записів із відеокамер.

Як повідомляє речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

За його словами, до торгового центру, що знаходиться на Салтівці, було потрапляння УМПБ Д-30. Внаслідок цього спалахнули лакофарбові вироби, деревина, обшивка та інші товари. Виник сильний їдкий дим, що огорнув весь ТЦ.

Найімовірніше, кількість травмованих та загиблих збільшуватиметься. Тож усі відповідні служби готуються до серйозних наслідків.

Як пояснив Чубенко, прокурори вилучили сервери із відеокамер ТЦ. Це необхідно для того, щоб дізнатися скільки людей було всередині.

"Зараз вже близько 10 заяв від родичів людей, які були всередині. Вони зараз вважають зниклими безвісти. Важливо, що ці сервери з відеокамер допоможуть підрахувати, скільки людей було всередині, тому що через сильну пожежу тіла можуть бути сильно понівечені або від них взагалі нічого не залишиться. Наявність відео буде підтвердженням, що людина була там", – сказав Чубенко.

Удар по "Епіцентру" у Харкові 25 травня

Вдень суботи, 25 травня, Росія близько 16:00 завдала удару по торговому центру "Епіцентр", розташованому в мікрорайоні Салтівка, у Харкові.

Внаслідок цього там почалася масштабна пожежа, і вже відомо про загиблих та зниклих безвісти.