Україна вразила центр зв'язку російської армії у Криму

Коментарi:

Українські військові змогли вразити центр зв'язку армії РФ під час атаки на Крим у ніч проти 24 травня.

Про це свідчать супутникові знімки, які публікує Радіо Свобода. Удара ракетами ATACMS зазнав військовий об'єкт прикордонної служби ФСБ під Алуштою в районі селища Семидвір'я.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

ЗСУ здійснили масовану ракетну атаку на Крим у ніч проти 24 травня. Цю інформацію підтвердив «губернатор» Сергій Аксьонов, який повідомив про загибель двох людей під час обстрілу та про приліт у «порожній об'єкт господарського призначення». У Міноборони РФ заявили, що «спроба атаки» на півострів була нібито припинена.

Удар міг бути також завданий розташуванням 126-ї бригади берегової оборони ЧФ РФ, повідомив паблік «Кримський вітер». За його даними, вибухи в ніч проти 24 травня також пролунали на аеродромі Бельбек і в Севастополі.

До цього ЗСУ здійснили великі атаки на Крим 16 та 17 травня. В результаті в Севастополі було пошкоджено однойменну підстанцію, почалися перебої з електрикою, а на аеродромі Бельбек було знищено два МіГ-31, один Су-27 і пошкоджено один МіГ-29. Крім того, українським військовим вдалося підірвати паливний склад поряд із основною злітно-посадковою смугою Бельбека.