Зранку на фронті відбулося 21 бойове зіткнення, – зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на 10.00 25 травня.

Розпочалася 822 доба широкомасштабного збройного вторгнення російської федерації.
Протягом минулої доби на всьому фронті сталося 103 бойових зіткнення. Ворог завдав два ракетні удари із використанням трьох ракет, 48 авіаційних ударів 84-ма КАБами, та задіяв 972 дрони-камікадзе. Окупанти 3272 рази обстріляли позиції наших військ та населені пункти з різних видів озброєння, із них 90 – з РСЗВ.

Повітряні сили та ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили 17 районів зосередження особового складу та два об’єкти інфраструктури противника.
Вже сьогодні відбулося 21 бойове зіткнення.
На Харківському напрямку противник тричі атакував українські підрозділи. Дві штурмові дії відбито в районі Липців. Ще одне бойове зіткнення триває в районі Вовчанська. Сили оборони продовжують укріплювати свої рубежі. Ворог втратив 148 окупантів, з них 35 загиблими та 113 пораненими.
На Куп’янському напрямку відбито дві атаки в районі Петропавлівки та Невського. Ще одне бойове зіткнення триває. Ситуація напружена. Наші захисники проводять заходи з посилення позицій переднього краю оброни. Вживаються заходи для стабілізації обстановки.

Минулої доби втрати противника на Куп’янському напрямку склали 123 особи.
На Лиманському напрямку відбито ворожу атаку в районі Торського.
На Сіверському напрямку з початку доби відбулося два бойових зіткнення, одне з них ще триває неподалік Виїмки. Українські воїни мали успіх на окремих ділянках.
На Краматорському напрямку окупанти двічі атакували в районі Кліщіївки. Одну спробу ворожого штурму відбито, ще одна триває.

На Покровському напрямку з початку доби ворог чотири рази атакував позиції наших військ. Силами оборони одну атаку відбито неподалік Невельського. Тривають бої в районах Сокола та Яснобродівки.
Минулої доби на Покровському напрямку 286 загарбників було вбито та поранено. Наші воїни знищили три танки, чотири автомобілі та склад з боєприпасами. Крім того пошкоджено два ворожих танки, бронетранспортер і два автомобілі противника.
На Курахівському напрямку підрозділи наших військ відбили дві спроби противники просунутись в районах Красногорівки та Костянтинівки.
На Времівському напрямку противник спробував витіснити підрозділили Сил оборони в районі Старомайорського. Зазнав невдачі та відступив.
На Оріхівському напрямку відбито атаку біля Роботиного. Наразі триває бій поблизу Новоандріївки. Ситуація контрольована.
На Придніпровському напрямку Сили оборони відбили одну атаку в напрямку Кринок. В ході боїв, противник успіху не мав, втрат позицій не допущено.