Сьогодні в Миколаєві відкрили центр рекрутингу

Коментарi:

У Миколаєві відкрився Центр рекрутингу до лав Сил оборони.

"Це 22-й центр такого типу в Україні. За кілька місяців до центрів рекрутингу звернулося понад 6 тисяч осіб, з яких 1800 знаходяться на різних етапах рекрутингу". Рекрутери допоможуть громадянам долучитися до лав Сил оборони з урахуванням їхньої професії та досвіду. Центр у Миколаєві пропонує більше 10 тисяч вакансій у різні підрозділи Сил оборони.

«Зазвичай люди бояться того, чого не розуміють. Тому цей центр рекрутингу першочергово створений для того, щоб роз'яснити можливості, права та умови потенційним військовослужбовцям. Тут не роздаватимуть повістки й нікого нікуди не забиратимуть. Завданням центру є надання повної інформації для того, щоб людина змогла визначитися й повністю розуміти, що її чекає та які є умови для проходження військової служби», – зазначив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.
Центр рекрутингу надає інформацію щодо вакансій, а також супроводжує кандидата на шляху до призначення на посаду у військовому підрозділі.
Дізнатись більше про рекрутинговий центр української армії у Миколаєві можна за телефоном 098 628 53 51, пн-пт 09:00 – 17:00.