Померла Анастасія Заворотнюк – моїй прекрасній няні було лише 53 роки

Коментарi:

Вона відома за головною роллю у серіалі «Моя прекрасна няня».

Вночі померла 53-річна актриса Анастасія Заворотнюк, найвідоміша роллю няні Вікі з Маріуполя у ситкомі «Моя прекрасна няня». Багато років зірка боролася з онкологією та не з'являлася на публіці.

Акторка мала пухлину в мозку.

«Неможливо усвідомити та дуже складно підібрати потрібні слова. Сьогодні вночі після тривалої та тяжкої хвороби пішла з життя наша Настя. Ми дякуємо кожному з вас, хто щиро бажав добра, молився за здоров'я та вірив. Настя завжди відчувала та дуже цінувала вашу підтримку», – написали в блозі актриси.

Хвороба Заворотнюк

У 2019 році Анастасія Заворотнюк діагностувала агресивну форму раку мозку. Вони проживала в Москві і практично не з'являлася на публіці. Але, як повідомляли близькі артистки, продовжувала наполегливо боротися з недугою.

Проте прогнози лікарів про одужання зірки серіалу «Моя прекрасна нянька» були зовсім невтішні. Так, один із онкологів рік тому заявив, що Заворотнюк «залишився місяць, максимум два», але вона прожила ще 13 місяців після цього.

У мережі раніше поширювали інформацію, що Заворотнюк розвинувся частковий параліч правої частини тіла, а пізніше медики підключили її до апарату штучної вентиляції легень. Нещодавно у ЗМІ також ходили чутки про те, що онкохвора зірка серіалу «Моя прекрасна нянька» втратила можливість говорити. Так вирішили після того, як донька актриси опублікувала Instagram-stories, у якій написала, що важко переживає неможливість радитись з мамою.

Сім'я Заворотнюк

У Заворотнюк залишилося троє дітей: старша донька Ганна, син Майкл та Міла, яка з'явилася на світ незадовго до хвороби матері.
Старших дітей Заворотнюк народила від колишнього чоловіка бізнесмена Дмитра Стрюкова. А маленьку Милу від фігуриста Петра Чернишова. Ганна проживає в Дубаї, Майкл – у США, а Міла залишилася в Росії.