Сьогодні найвища інтенсивність атак ворога на Покровському напрямку, – Генштаб ЗСУ

Коментарi:

Інформація на 13.30 1 червня щодо російського вторгнення. З початку доби найбільше ворог атакував на Покровському та Курахівському напрямках.

Продовжує російський агресор вести підступний вогонь з артилерії по прикордонню Чернігівської та Сумської областей. З території російської федерації ворог обстріляв Стару Миколаївку, Студенок та Стару Гуту.
Також російські терористи зі своєї території продовжують бити керованими авіаційними бомбами по Харківщині.
Активізувався російських агресор на Сіверському напрямку. Тут триває шість бойових зіткнень в районах Івано-Дар’ївки та Роздолівки. Один ворожий штурм наші захисники відбили поблизу Виїмки.
Двічі загарбники спробували атакувати на Краматорському напрямку, біля Нового та Кліщіївки. Обидві спроби були невдалими. Підрозділи Сил оборони контролюють обстановку.
На Покровському напрямку сьогодні найвища інтенсивність атак ворога. Загальна кількість бойових дій з початку доби тут зросла до 14. Поблизу Зеленого Поля, Новоолександрівки, Новоселівки Першої, та Невельського українські воїни відбили вже шість атак. Ще вісім тривають в районах Євгенівки, Сокола та Яснобродівки. Ситуація напружена, але контрольована.
Тривають бої на Курахівському напрямку. Від початку доби підрозділи Сил оборони відбили вже 10 штурмових дій ворога неподалік Красногорівки, Георгіївки, Костянтинівки, Парасковіївки та Водяного. Ще два боєзіткнення тривають поблизу Костянтинівки та Водяного.

Ворог атакує за підтримки авіації на Времівському напрямку. Біля Старомайорського ще триває боєзіткнення.

Ще 16 ударів некерованими авіаційними ракетами російські війська нанесли по П’ятихатках на Оріхівському напрямку.