ЗСУ розгромили велику колону військ біля кордонів України

Коментарi:

Сили оборони знищили велику колону російської армії у Курській області, яка прямувала до українських кордонів.

Колона з технікою та живою силою була помічена у Курській області біля українського кордону поруч пунктом пропуску Суджа.

ВСУ не дозволили росіянам навіть наблизитися, а завдали кількох потужних ударів по скупченню росіян. Перші удари припали по голові та хвості колони, інші прильоти добивали центральну частину.

Судячи з реакції Z-воєнкорів, втрати у російської армії колосальні. Вони вимагають покарати командирів, які наказали військовим вишикуватися в колону в зоні поразки ЗСУ.

«Буквально минулого тижня писав про пересування військових колонами за 8 км від кордону. З того моменту нічого не змінилося, крім того, що колони стали довшими. Ішов третій рік війни... Є ті, хто на кордоні Курської області недалеко від міста Суджа водить колони по кілька кілометрів, ніби на дворі 2022. І прилетіло, як у 2022. Пам'ятайте, що кожен такий наказ і виконання мають ПІБ! Знову накрили нашу колону у тилу. Ішли в рядок, довгим строєм. Техніка та люди. Згадую цитату одного чекіста, був начальником Главку: «Чим дурніше начальство, тим менше воно сумнівається у своїй мудрості» – пишуть російські пропагандисти.

Судячи з їхніх даних, це не перша розгромлена колона на Харківському та Сумському напрямках, де РФ нагромадила сили та намагається вести наступ.

Ситуацію прокоментував військор Богдан Мірошников.

«2022: ЗСУ б'ють колони ворога на Півночі та Півдні України. 2023: ЗСУ б'ють колони ворога під Вугледаром. 2024: ЗСУ б'ють колони ворога на території ворога. У кожній справі головне – стабільність. Здається, в окупантів щось пішло за планом, так? І це ще тимчасово окупована БНР тільки-но почала відчувати на собі весь смак GMLRS. Далі буде», – повідомив журналіст.