Як відрізнити оригінальну білизну відомих брендів від підробки

Коментарi:

У світі моди підробки стають все більш поширеними, і купівля жіночої білизни відомих брендів не є винятком. Відрізнити жіночу білизну в оригіналі від підробки не завжди легко, але знаючи кілька ключових моментів, ви зможете зробити правильний вибір.

У цій статті розглянемо основні ознаки, якими можна відрізнити оригінальну білизну від підробки.

Якість матеріалів та пошиття

Перше, на що слід звернути увагу, – це якість матеріалів та пошиття. Відомі бренди використовують тільки високоякісні тканини, які приємні на дотик та довговічні. Шви на оригінальній білизні рівні та акуратні, нитки ніде не стирчать. Якщо тканина здається дешевою або шви виконані недбало, швидше за все перед вами підробка.

Логотипи, бирки та упаковка

Оригінальна білизна відомих брендів завжди забезпечена фірмовими логотипами та бірками. На бирках вказані докладна інформація про склад тканини, рекомендації щодо догляду та країна виробництва. Логотип має бути чітким, без спотворень та помилок. Підробки часто грішать неправильними шрифтами та неякісним друком.

Відомі бренди приділяють велику увагу упаковці своєї продукції. Оригінальна білизна упакована у фірмові коробки або пакети, що виглядають стильно та якісно. На упаковці має бути логотип бренду та інша інформація, що підтверджує справжність товару. Підробки часто продаються без упаковки або дешевих, недбало зроблених упаковках.

Ціна

AD_4nXdm1pryeO1RymXdF8JqhyeZhEaQvv65jM5RxpjLBgfW6kFsFJhkVxC_YUeaZaHCDP36Nm_hYlTufy9c8H2kDFDZRJkFKlEN4hWRw9e_ NWxSvsi4tdY2nZcLxpUF5082HJcnTxon6HrcQ?key=rHz0_0ndbin_b8T8cIxfpw

Ціна – один із важливих індикаторів справжності товару. Оригінальна білизна відомих брендів не може коштувати надто дешево. Якщо ціна значно нижча за середню ринкову вартість, це серйозний привід задуматися про справжність товару. Винятком із цього правила можуть бути:

  • сезонні розпродажі (ліквідація старих колекцій);
  • святкові оффери та знижки (зазвичай невеликий відсоток);
  • купівля білизни в аутлетах та стоках.

Магазин та продавець

Купуйте білизну тільки у перевірених магазинах та у офіційних продавців. Відомі бренди мають власні магазини або співпрацюють із великими торговими мережами. Якщо ви купуєте білизну онлайн, перевірте репутацію магазину, прочитайте відгуки інших покупців. Остерігайтеся маловідомих сайтів та продавців, які пропонують дуже низькі ціни.

Порівняння з офіційними зображеннями

Перш ніж здійснити покупку, перегляньте офіційні зображення товару на сайті виробника. Порівняйте їх із тим, що пропонує продавець. Оригінальна білизна повинна точно відповідати офіційним фотографіям за кольором, формою та деталями. Якщо є невідповідності, то це може бути ознакою підробки.

Відрізнити оригінальну білизну відомих брендів від підробки не завжди просто, але увага до деталей допоможе уникнути помилок. Звертайте увагу на якість матеріалів та пошиття, логотипи та бирки, упаковку, ціну та репутацію магазину. За дотримання цих простих правил ви зможете насолоджуватися покупками та бути впевненими у справжності придбаного товару.

Вікторія Котлярова,

https://www.intimo.com.ua/blog/ru/author/viktoria-kotliarova