У Житомирському ТЦК через "самокаліцтво" помер чоловік

Коментарi:

У Житомирському ТЦК повідомили, що чоловік, якого доставили для проходження ВВК, помер через самокалічення після епілептичного нападу, а не через побиття військовими.

Як повідомляє Житомирський обласний ТЦК та СП, 28 травня 2024 року до 2-го відділу Звягельського РТЦК та СП доставили військовозобов'язаного Сергія К. для проходження ВВК. Свідки зазначають, що чоловік кілька днів до цього зловживав алкоголем та був із ознаками легких травм.

Вранці 29 травня чоловік "схопив" епілептичний напад, викликаний тривалим вживанням алкоголю. Йому надали першу невідкладну медичну допомогу, викликали карету "швидкої".

Слідчо-оперативна група на місці інциденту кваліфікувала те, що сталося, як самогубство. На жаль, 2 червня 2024 року від отриманих під час епілептичного нападу травм чоловік помер у лікарні.

Деталі: У ТЦК додали, що слідчі, які проводили експертизу, зазначили: жодного стороннього фізичного впливу на чоловіка не було.

Водночас у місцевих групах Facebook інформацію про померлого військовозобов'язаного почали пов'язувати з певними діями ТЦК та СП.