У Миколаївські області горіли дві автівки гараж та «жилкоп»

Коментарi:

Причини встановлюються.

6 червня в селі Мішково-Погорілове Миколаївського району горіли легкові автомобілі Opel Zafira, Chevrolet Captiva та покрівля гаражу на території приватного домоволодіння. Завдяки рятувальникам вдалось не допустити вогонь на поруч розташовані два житлових будинки та господарчу будівлю, в якій знаходились газові балони. Площа пожежі склала 40 кв. метрів.

Пожежа сталася на вулиці Дунаєва у Миколаєві. Осередок займання знаходиться в господарській будівлі. Горіння перекинулось на дах та перекриття “жилкопу”, розташованого поруч. Рятувальники ліквідували пожежу площею 60 кв. м, врятувавши при цьому три житлові будівлі. Медики на місці надали допомогу мешканці будинку. До місця пожежі пирїхала поліція, аварійні бригади «Миколаївгазу» та «Миколаївобленерго».

Причини встановлюються. Також 6 червня сталося п’ять пожеж на відкритих територіх Баштанського, Первомайського районах та у Миколаєві. Горів сухостій та чагарники на на площі 1,7 гектари, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.