Екснардепка із Миколаєва, яка заробляла на ухилянтах $100 тисяч щомісяця, вийшла під заставу у 904 тисячі гривень

Коментарi:

Колишня народна обраниця, яку підозрюють в оформленні інвалідності чоловікам призовного віку за хабарі, вийшла з-під варти. За неї було внесено заставу у 904 тисячі гривень.

Офіційно правоохоронці не називають ім'я колишньої депутатки та її спільників. Проте джерело hromadske у правоохоронних органах підтвердило, що йдеться про ексдепутатку Ірину Сисоєнко. Голосіївський райсуд Києва призначив ексдепутатці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 904 тисячі гривень. Сисоєнко затримали ще минулого тижня, а запобіжний захід їй було обрано 3 червня. Підозрювана внесла гроші та вийшла на волю.
Спільнику, якого разом з ексдепутаткою спіймали під час передання "відкату", призначили тримання під вартою з альтернативою майже 250 тисяч гривень застави. Він також вийшов на волю. Їхня спільниця, лікарка зі Львівщини, отримала запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.
Ця компанія продавала довідки ухилянтам. Щомісяця вони заробляло близько 100 тисяч доларів на виготовленні фіктивних довідок про інвалідність. Підозрювана входить до керівного складу столичного інституту з питань профілактичної медицини. До речі, вона є уродженкою Миколаєва.