Чим обумовлена популярність Айфона 15

Коментарi:

Компанія Apple дивувала та продовжує дивувати своїх шанувальників, а також залучати нових користувачів. Айфон 15 Про Макс, який вона презентувала восени 2023 року, має попит і сьогодні. Чим зумовлена зацікавленість цієї моделі?

Новий дизайн та наявність кнопки Action

Перше, що впадає у вічі, — оновлений дизайн. Під час виготовлення корпусу застосовувався титан п'ятого класу. Це не просто легкий, але міцний метал, це сплав, який використовується в аерокосмічній галузі. Він значно зменшує вагу електронного гаджета, роблячи його найлегшим з Айфон Про Макс.

Замість перемикача беззвучного режиму на смартфоні з'явилася кнопка Action. Особливість функції в тому, що її можна настроїти під себе. Вона дозволяє вмикати камеру або ліхтарик, відповідати на дзвінки, відкривати різні команди. Завдяки цій опції iPhone 15 Pro Max дуже відрізняється на тлі свого попередника.

На ринку електронний пристрій представлений чотирма новими відтінками: чорний титан, білий, синій та натуральний.

Процесор та USB-C 3.0: що про них потрібно знати

Найпотужніший процесор A17 Pro, яким оснащений 15 Pro Max, – нові висоти. Він створений за 3-нм технологією, забезпечує найвищу продуктивність та швидку роботу пристрою.

Порт Lightning пішов у минуле та на зміну йому прийшли кабелі SB-C 3.0. Вони забезпечують швидке підключення USB-3 із пропускною здатністю до 10 Гбіт/с.

Поліпшені функціональні можливості відеокарти та графіки

6-ядерний графічний процесор, яким оснащений Айфон, – це велика кількість цікавих графічних функцій, висока швидкість та реалістичність. З таким потужним чіпом можна запускати ігри, які були доступні тільки через комп'ютер.

У смартфоні використовуються найновіший стандарт бездротових мереж Wi-Fi 6E та технології Thread. Вони дозволяють власникам гаджетів завжди бути на зв'язку.

Ще одна причина популярності Айфона 15 Про Макс – автономна робота в режимі перегляду відео – до 29 годин.

Скільки коштує Айфон 15 Про Макс і чи варто його купувати

Ніхто не може однозначно відповісти на це запитання. Покупець повинен вивчити сильні, а також слабкі сторони електронного пристрою та самостійно ухвалити рішення. Поціновувачам продукції Apple сподобається не лише стильний, навіть преміальний дизайн смартфона, а й покращені характеристики. Порівняно зі своїми попередниками гаджет витриваліший — те, що необхідно для навчання чи роботи. Він також може похвалитися стійкістю до незначних механічних пошкоджень, впливу вологи та пилу.

Ціна Айфона 15 переважно залежить від конфігурації вбудованої пам'яті: 256 Гб, 512 Гб, 1 TБ. Чим більша пам'ять, тим вища вартість.

Джерело: сайт skay.ua