20-річний миколаївець викрав машину, щоб приїхати на роботу

Коментарi:

Господар легковажно залишив ночувати свій автомобіль не закритим та з ключами у замку запалювання

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Миколаївець заявив у поліцію про викрадення свого ВАЗ 21011 з вулиці Театральної. Він розповів, що залишив машину ночувати біля під'їзду будинку, де проживає, а вранці автомобіль зник.

Поліцейські досить швидко встановили, що до викрадення причетний 20-річний юнак, який уже притягувався до відповідальності за крадіжку авто.

«Особу зловмисника правоохоронці встановили за допомогою записів, у тому числі відеокамер, підключених до системи «Безпечне місто». Протягом доби поліцейські розшукали фігуранта та викрадений транспортний засіб у Снігурівці Баштанського району», – повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

З'ясувалося, що напередодні молодик гостював у знайомих. Проходячи повз будинок, побачив припаркований автомобіль. Скориставшись тим, що ВАЗ не було закрито і в замку запалювання знаходився ключ, молодик вирішив поїхати до Баштанського району, де працював.

Наразі автомобіль поліцейські вилучили і після проведення слідчих дій повернуть власнику.

А викрадачеві повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом". За вчинений злочин йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.