Ленінський районний суд Миколаєва припинив надсилати кореспонденцію: як дізнатися про справу

Коментарi:

Немає грошей на марки

Ленінський районний суд міста Миколаєва повідомив про припинення надсилання поштової кореспонденції. Причина – немає коштів на придбання марок та оплати послуг з надсилання пошти.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Для своєчасного повідомлення про день та час судових засідань громадян просять при зверненні до суду вказувати про всі відомі засоби зв'язку з учасниками справи – вказувати за заявами по суті адреси електронної пошти, номери телефонів, а також використовувати альтернативні способи отримання документів (судових) повісток, повідомлень, рішень тощо),

а саме:

  • при поданні документів до суду надавати письмову згоду на відправлення судового порядку денного у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи номер свого мобільного телефону;
  • одержувати процесуальні документи електронною поштою або особисто в канцелярії суду;
  • для отримання інформації дзвонити безпосередньо до суду за номером, вказаним на веб-сайті суду та публічній сторінці Facebook.

Для безперебійного здійснення судочинства у суді рекомендують користуватися підсистемою "Електронний суд", за допомогою якої можна миттєво подавати та отримувати кореспонденцію у судових справах.

Також копію рішення суду на даний момент можна отримати безпосередньо у суді. Поштою надсилатимуться копії судових рішень до вирішення питання про фінансування поштових послуг.