Окупанти потрапили в оточення у Вовчанську – у них лише два виходи

Коментарi:

Російські війська потрапили до оточення на Харківщині.

Вони заблоковані на території агрегатного заводу у Вовчанську, постачання провізії та БК утруднено.

Наступ російських військ у цьому напрямі фронту перебуває у стадії стагнації, адже після просування у напрямку населеного пункту Тихе, вони були змушені повертатися на вихідні позиції.

«У самому Вовчанську дуже цікава ситуація виникла нещодавно, коли їхній штурмовий підрозділ був оточений на заводі. З одного боку нібито, якщо дивитися на карти, то там є контроль, а з іншого боку – це підрозділ, який перебуває повністю в оточенні», – зазначив військово-політичний оглядач групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко.

Експерт вказує на те, що постачання оточених військових ведуть за допомогою дронів. Коваленко додає, що з цієї ситуації у ворожого підрозділу буде лише два варіанти виходу: здатися в полон або стати 200-ми.

«Це ненадійний логістичний елемент, який може допомогти їм утримати цю позицію, тому найближчим часом, я думаю, вони або здадуться в полон, або будуть двосотими», – підсумував військово-політичний оглядач групи «Інформаційний опір».

Коваленко зазначив, що загалом найбільш небезпечні зони, де російські війська все ще можуть просуватися, – це Покровський, Краматорський напрямок, а також місто Годинник Яр. Загалом ситуація в Харківській області є більш стабільною та під контролем ЗСУ.