Румунія – Україна: де і коли дивитися матч Євро-2024

Коментарi:

Національна команда України розпочне виступи на цьогорічному чемпіонаті Європи поєдинком проти збірної Румунії.

Матч Румунія – Україна відбудеться 17 червня в Мюнхені. Поєдинок прийме "Фусбаль Арена Мюнхен". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 16:00.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Полтава" тощо). Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Передматчева студія там розпочнеться о 14:40. Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти румунської команди буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна", "Спорт" та "Оптимальна". Коментуватимуть матч Вадим Скічко та Роберто Моралес.

У попередні роки суперники зустрічалися один з одним шість разів, але жодного разу не перетиналися в офіційних поєдинках. У спарингах Україна та Румунія обіграли один одного по три рази (при цьому в одній зустрічі «жовто-сині» у турнірі на Кіпрі здолали суперника у серії пенальті). Три останні матчі виграла саме наша команда.

В іншому матчі у квартеті Е цього ж дня (о 19:00) у Франкфурті зіграють Бельгія та Словаччина.