У Миколаєві затримали ділка на хабарі за отримання посвідчення водія

Коментарi:

Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Мешканець Миколаєва обіцяв знайомому, що може вплинути на прийняття рішення щодо позитивного складання теоретичних та практичних іспитів для подальшого отримання посвідчення водія. Зловмисника затримали під час отримання хабара та повідомили про підозру.

Викрили та задокументували протиправні дії фігуранта слідчі слідчого управління обласного главку поліції спільно зі працівниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Одразу після отримання 10000 гривень ділка затримали.

Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369-2 ККУ «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди». Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

А тим часом у Регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС закликали громадян не звертатися сторонніх "посередників", які за "винагороду" обіцяють допомогу в отриманні послуг, що надають сервісні центри МВС. Ми завжди закликаємо наших відвідувачів не ризикувати й в жодному разі не звертатись до сторонніх осіб, аби не бути ошуканими.

Якщо ви стали свідком, або відомі факти прояву незаконних дій – повідомте поліцію.
Громадянам, які бажають стати водіями, потрібно:
підготуватися до теоретичного іспиту самостійно або в автошколі;
класти теоретичний іспит у сервісному центрі МВС;
пройти навчання та скласти внутрішній практичний іспит в автошколі;
скласти практичний іспит у сервісному центрі МВС;
отримати посвідчення водія.
отримати посвідчення водія.
Талон на отримання послуги можна взяти у терміналі в приміщенні сервісного центру МВС або онлайн через функціонал Е-запису. Також можна скористатися нашим ТалонБотом у телеграмі, який сповіщає про вільні талони на отримання послуг.