98 процентів замовлень індивідуальних номерних знаків зробили онлайн, – Сервісні центри МВС Миколаївщини

Коментарi:

«ВЕЛЕС», «ВОЇН» чи «СВАРГА» – у кожного власника індивідуального номерного знаку своя історія і причина замовлення нестандартних номерів.

І вже минув місяць, як кожен автовласник може замовити собі цікаву комбінацію літер чи цифр. Послугу із виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобів відновлено. З 14 квітня було здійснено понад 2380 замовлень індивідуальних номерних знаків, з яких близько 2330, тобто майже 98 % замовлень було зроблено через Кабінет водія.

Сервісні центри МВС Миколаївщини нагадують, що індивідуальний номерний знак – це додаток до номерного знаку державної реєстрації транспортного засобу за індивідуальним замовленням власника. Напис є унікальним і не може повторюватись. Забрати готовий індивідуальний номерний знак можна у Головному сервісному центрі МВС, або Замовити доставку на відділення Нової пошти. Аби закріпити індивідуальні номерні знаки необхідно перереєструвати авто у сервісному центрі МВС та отримати нове свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.